Čaga, medicinska goba CHAGA, 20ml

35,90 

Chaga je prehransko dopolnilo, izdelano iz hidroglicerolne alkoholne raztopine gobe Chage, priljubljene med evrazijskimi ljudstvi. Z vsebnostjo ključnih biokomponent je idealno za tiste, ki iščejo koristi te medicinske gobe za podporo zdravju.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Availability: 1 na zalogi Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi: Chaga (Inonotus obliquus)

Chaga, tekoče prehransko dopolnilo izdelano na osnovi hidroglicerolne alkoholne raztopine Chage, predstavlja učinkovit vir biokomponent, ki jih ponuja ta izjemna medicinska goba. Znana po svoji priljubljenosti med evrazijskimi ljudstvi, Chaga že stoletja slovi po svojih toničnih in adaptogenih lastnostih, ki jih lahko sedaj uživate v obliki tekočega prehranskega dopolnila.

Za razliko od večine drugih gob, Chaga izstopa s svojo bogato vsebnostjo aktivnih sestavin, kot so betulinska kislina, fenoli, triterpeni in polisaharidi. Hidroglicerolna alkoholna raztopina omogoča uživanje vseh teh biokomponent, kar nudi možnost izkoristiti številne koristi te izjemne gobe.

Chaga raste na drevesih in je dolgo veljala za bolezen drevesa, vendar ima pri ljudeh popolnoma drugačen učinek. Z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin, ki razvajajo človeški organizem, Chaga ponuja številne koristi in je postala priljubljena v alternativni medicini zaradi svojih raznolikih ter učinkovitih lastnosti.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, CHAGA (Inonotus obliquus) sklerocij 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Chaga (plodišče) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrat 7,6% ml, Hidrat 20 ml

Kontraindikacije: jemanje antikoagulantov, hipoglikemikov.

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah