Kordiceps, medicinska goba CORDYCEPS, 20ml

35,90 

Cordyceps prehransko dopolnilo v kapljicah vsebuje esence medicinske gobe Cordyceps sinensis raztopljene v alkoholu. Ta naravna obramba se priporoča za podporo imunskemu sistemu ter številnim učinkom na telo.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Availability: 2 na zalogi Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi: Cordyceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.)

Cordyceps, prehransko dopolnilo v obliki kapljic, je zasnovano z učinkovinami iz medicinske gobe Cordyceps sinensis. Ta goba je poznana v tradicionalni kitajski medicini že več kot dva tisočletji, prvotno zaradi visoke vsebnosti vlaknin. Prehransko dopolnilo Cordyceps vsebuje hidroglicerolno alkoholno raztopino, ki predstavlja naravno obrambo za izboljšanje imunskega sistema ter številne koristi za telo.

Cordyceps velja za izjemno učinkovit dodatek, saj so mnoge njegove lastnosti povezane z adaptogenostjo, antioksidativnostjo ter imunostimulacijo. To prehransko dopolnilo predstavlja varen in naraven način podpore za splošno dobro počutje in izboljšanje zdravja organizma.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, CORDYCEPS (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) plodišče-trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Cordyceps (trosnjak) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrat 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Kontraindikacije: potrebno je oceniti primernost pri osebkih s hormonsko odvisnim rakom.

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah