Reiši, medicinska goba GANODERMA, 20ml

35,90 

Ganoderma prehransko dopolnilo je koncentrirana alkoholna raztopina, ki vsebuje znano “gobo nesmrtnosti”. Svojo uporabnost izkazuje predvsem za tiste z imunsko preobčutljivostjo.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Availability: 2 na zalogi Kategorija:

Opis

Hidroglicerolna alkoholna raztopina

Prehransko dopolnilo na osnovi: Ganoderma (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst)

Ganoderma podpira naravni obrambni mehanizem organizma.

Ganoderma prehransko dopolnilo predstavlja koncentrirano hidroglicerolno alkoholno raztopino, ki vsebuje znanstveno znano “gobo nesmrtnosti” ali Ganoderma lucidum. Ta goba že stoletja privablja pozornost zaradi svojih številnih koristnih lastnosti. Zaradi svoje vsestranskosti se Ganoderma že dolgo uporablja kot del tradicionalne medicine, zdaj pa je na voljo v obliki prehranskega dopolnila v obliki kapljic.

Delovanje Ganoderme je tesno povezano z njenimi učinki na zdravje. Poleg učinka na imunski sistem, ki je znan kot naravna obramba telesa, ima tudi pozitiven vpliv na kardiovaskularni sistem ter lahko vpliva na zmanjšanje ravni holesterola v krvi. Znano je tudi, da Ganoderma velja za “gobo nesmrtnosti”, kar priča o njeni izjemnosti in zanimivosti za ljudi po vsem svetu. Prav zaradi vseh teh lastnosti je to prehransko dopolnilo še posebej privlačno za posameznike, ki imajo imunsko preobčutljivost ali iščejo alternativne načine za izboljšanje svojega zdravja in počutja.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, GANODERMA (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Ganoderma (trosnjak) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrid 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Kontraindikacije: ne jemati sočasno z antikoagulanti in antihipertenzivi.

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah