Resasti bradovec, medicinska goba Hericium erinaceus, raztopina

35,90 

Hericium predstavlja hidroglicerolno alkoholno raztopino, ki izhaja iz resastega bradovca in vsebuje medicinske gobe. To prehransko dopolnilo je priporočljivo za tiste, ki si želijo regenerativnega učinka na telo s pomočjo naravnih sestavin.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi: Resasti bradovec (Hericium erinaceus)

Hericium, hidroglicerolna alkoholna raztopina izpeljana iz resastega bradovca, prinaša izjemno zdravilno moč medicinskih gob. Ta prehransko dopolnilo je namenjeno posameznikom, ki iščejo regenerativne učinke za svoje telo s pomočjo naravnih sestavin.

Učinki Hericiuma so raznoliki in izkazujejo učinkovitost na živčni sistem ter prebavni trakt. Priporoča se ljudem, ki želijo vplivati na svoje živce, še posebej tistim, ki se spopadajo z degenerativnimi boleznimi, travmatičnimi stanji ali stresom. Raziskave potrjujejo tradicionalne medicinske trditve, ki Hericiumu pripisujejo regenerativne lastnosti na celoten gastroenterični sistem.

Uporabniki, ki redno uživajo Hericium, poročajo o izjemnih učinkih na živčni sistem ter podpori prebavnemu traktu. S tem prehranskim dopolnilom lahko zdaj sami preizkusite njegove potencialne koristi za vaše telo in dobro počutje.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, HERICIUM (Hericium erinaceus) trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Hericium (trosnjak) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrat 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Glavne sestavine: 38% ogljikovih hidratov, 3-5% maščob, 4,4% vlaknin in 41% beljakovin (vse esencialne aminokisline). Minerali: kalij, fosfati in elementi v sledeh: cink, železo, kalcij, selen, germanij; vitamin: skupina B (B1, B2, B3), provitamini D (ergosterol in peroksid ergosterol); polisaharidi; diterpenoidi (erinacini, ericenoni); maščobne kisline (Y-A-2). Encimi z antagonističnim delovanjem na ROS (SOD, lakaza, peroksidaza). Protein DLPE. Druge bioaktivne snovi.

Kontraindikacije: ni znano

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah