Kvintesenca
LIMONE COMP.1

35,90 

Limone Comp.1 je učinkovito prehransko dopolnilo, ki vsebuje eterično olje v alkoholni osnovi, ustvarjeno z izbranimi rastlinskimi izvlečki. Zasnovano je za podporo zaščite sluznice ter je idealno za tiste, ki želijo prispevati k ohranjanju zdravega stanja telesa.

Več o spagiriji si lahko preberete tukaj.

Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi rastlin in derivatov

Fiziološki učinek: kombinacija rastlin bogatih z eteričnimi olji, ki so znana po sposobnosti zaščite sluznice pred zunanjimi napadi

Limone Comp.1 predstavlja prehransko dopolnilo, ki vsebuje eterično olje, zasnovano na osnovi alkoholne raztopine, s kombinacijo rastlinskih delov znanih rastlin, kot so limona, cimet, šetraj in timijan. Ta posebna formula, ki temelji na sinergiji naravnih sestavin, omogoča specifične učinke in je namenjena ohranjanju zdravja sluznice ter splošno podporo telesu.

Dopolnilo je priporočljivo za tiste, ki želijo prispevati k zaščiti sluznice v telesu. S svojo prijetno kombinacijo eteričnih olj, združenih v alkoholni osnovi, je priročno za uporabo in ponuja številne koristi. Vsebuje lupino limone, ki je znana po uporabi ob padcu odpornosti, medtem ko cimet ugodno vpliva na srce, ožilje ter prebavno udobje v želodcu. Dodani šetraj in timijan prav tako prispevata k naravni obrambi in antioksidativnim lastnostim, kar zagotavlja celostno podporo zdravju telesa.

Sestavine: etilni alkohol, eterično olje Limona (Citrus limonum Burm.) lupina sadeža 11%, Cimet (Cinnamomum zeylanicum Nees.) lubje 3%, Šetraj (Satureja hostensis L.) listi 3%, Timijan (Thymus vulgaris L.) rastlina 3%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi:
Limona (lupina sadeža) 39,6 mg
Cimet (lubje) 10,8 mg
Šetraj (listi) 10, 8 mg
Timijan (rastlina) 10,8 mg

Vsebnost v 10 ml: Alkohol 80% vol, Anhidrat 8,0 ml, Hidrat 10 ml,

Sestava:
Limona (Citrus limon (L.) Burm. f.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Cimet (Cinnamomum verum J.Presl.)
Uporabljeni deli: lubje

Šetraj (Satureja montana L.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Timijan (Thymus vulgaris L.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Odmerek: od 3 do 5 kapljic, 2x ali 3x dnevno na koščku kruha, medu ali sladkorju; nikoli v vodo.

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 5 kapljic na žlico medu trikrat na dan. Posvetujte se z dietologom za čas jemanja.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.
Ne zaužijte izdelka direktno.

Vzhodni pristopi kot so Ayurveda, tradicionalna kitajska medicina (TKM), Unani, tibetanska medicina, itd. so popolnoma legitimni in zelo dobro služijo kot alternativa aktualnemu mehanističnemu sistemu, ki ga vzpostavlja alopatska medicina. Toda postavlja se vprašanje, ali nimamo mi na zahodu nekaj svojega? Spomnimo se takoj naše bogate zeliščarske tradicije, v kateri lahko najdemo koščke neke stare civilizacije. Ali nimamo ničesar, kar bi lahko postavili ob bok azijskim filozofskim sistemom? Naša zahodna tradicija ima bogato zgodovino, ki jo je Paracelsus poimenoval Spagirija.

Več o spagiriji