Medicinska goba Pisana ploskocevka, 30 ml

35,90 

Dnevni odmerek naravne vitalnosti

Čeprav je njena funkcija v naravi ključnega pomena, je za uporabo zelo cenjena na Japonskem, Kitajskem in tudi drugod po Aziji, kjer jo uživajo že stoletja kot čaj, saj verjamejo da krepi duha (Shen ali Atman), povečuje življenjsko energijo (Chi ali Prana) ter krepi kosti in kite.

Praktiki tradicionalne kitajske medicine (TKM) uporabljajo to gobo za podporo imunskemu sistemu, njen ugled pa tudi v deželah na zahodu hitro narašča.

Kategorija:

Opis

Pisana ploskocevka – Goba vitalnosti

Dediščina Pisane ploskocevke je izredno cenjena na Japonskem, Kitajskem in ostali Aziji, kjer je priznana ze tisočletja. Tradicionalno se je uživala v obliki pitja poparkov ali čaja, z namenom krepitve duha, povečevanja življenjske energije, krepitve kosti in kit, podpore imunskega sistema.

Ob opazovanju nadzemnega dela gobe Pisane ploskocevke se pojavi podobnost s perjem repa purana, zato je njeno angleško ime Puranji rep. Goba uspeva na podrtih deblih in vejah, kjer se hrani in hkrati razgrajuje.

Tekoči ekstrakt Pisana ploskocevka je standardiziran na najmanj 30% polisaharidov, kar zagotavlja vnos močnega ekstrakta gob z vsakim odmerkom. Uporabljamo izključno nadzemne dele gob, brez dodanih polnil ali micelija na žitu.

Steklenička v kateri se tekoči izvleček nahaja je izdelana iz visokokakovostnega MIRON® vijoličnega stekla in jo je mogoče tudi ponovno uporabiti. MIRON® steklo ščiti izdelek pred škodljivim UV sevanjem, tako da hranila v tekočini ostanejo optimalno zaščitena in se rok uporabnosti bistveno podaljša. Steklenička je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Obogaten tekoči izvleček Pisane ploskocevke:

  • Prispeva k optimalnemu delovanju možganskih in živčnih funkcij, ki pomembno vplivajo na koncentracijo, učenje in spomin
  • Prispeva k ohranjanju dobrega mentalnega ravnovesja
  • Prispeva k večji mentalni energiji

Število odmerkov:

30 ml: 60 odmerkov za 30 dni

Informacije o izdelku:

V 10 kapljicah: Pisana ploskocevka (Coriolus versicolor) 500 mg.

Uporaba:

10 kapljic ali polovico pipete vzamemo dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. Ne uživajte s sladkimi pijačami ali zdravili.

Primerno za:

Vegetarijance in vegane.

Ni primerno za:

Nosečnice, v času dojenja ali v primeru alergije na katero od sestavin. V primeru zdravstvenih posebnosti ali dvomov se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Tekoči ekstrakt Foodsporen® Pisane ploskocevke

je bil razvit tako, da se z uživanjem v telo hitro in učinkovito absorbira ter s tem zagotavlja celostno dnevno podporo z zdravilnimi hranili gob Coriolus versicolor.

Sestavine:

Pisana ploskocevka (Coriolus versicolor), Voda, Alkohol ( 20% vol.)

 

Proizvajalec:

FOODSPOREN

Helfheuvel 11, 5222AV ‘s-Hertogenbosch

Nizozemska

 

Ekskluzivni distributer:

BioMons 1 d.o.o.

Sredma 91, 2354 Bresternica

Slovenija