Plutač, medicinska goba PHELLINUS, 20ml

35,90 

Phellinus je prehransko dopolnilo v obliki hidroglicerolne alkoholne raztopine, ki vsebuje zdravilno gobo Phellinus. Je primerno za izboljšanje prebavnega sistema ter podporo telesnemu razstrupljanju.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Availability: Ni na zalogi Kategorija:

Opis

Hidroglicerolna alkoholna raztopina

Prehransko dopolnilo na osnovi: Vrbov plutač (Fomes ignarius L.)

Prehransko dopolnilo Phellinus predstavlja koncentrirano hidroglicerolno alkoholno raztopino, ki vsebuje medicinsko gobo Vrbov plutač. Ta goba je znana po svojem vplivu na izboljšanje prebavnega delovanja in podpori telesnemu razstrupljanju. Zaradi teh lastnosti je še posebej primerna za posameznike, ki si želijo izboljšati delovanje prebavnega sistema in prispevati k procesu razstrupljanja telesa.

Phellinus, kot prehransko dopolnilo v obliki kapljic, ponuja enostavno doziranje, kar olajša njegovo uživanje in vključitev v vsakodnevno rutino. Goba Phellinus je med številnimi medicinskimi gobami postala prepoznavna zaradi svojih pozitivnih učinkov na človeški organizem, domnevno pa lahko tudi izboljša imunski sistem ter ščiti pred nekaterimi boleznimi. Strokovnjaki se trudijo natančno opredeliti ugodne učinke uživanja te medicinske gobe in jih bolje razumeti v okviru alternativne medicine.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, PHELLINUS (Fomes ignarius L.) trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Phellinus (trosnjak) 147,2 mg

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrid 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Kontraindikacija: ni znana

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah