Kvintesenca PINO COMP.1, 10ml

35,90 

Pino Comp.1 je prehransko dopolnilo, ki združuje eterično olje v alkoholni raztopini, sestavljeno na osnovi rastlinskih izvlečkov. Idealno je za tiste, ki želijo ohranjati zdrave dihalne poti ter zdravje urinarnega sistema.

Več o spagiriji si lahko preberete tukaj.

Availability: 2 na zalogi Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi rastlin in derivatov v alkoholu.

Fiziološki učinek: za dobrodejno delovanje dihalnih poti

Pino Comp.1 je prefinjeno prehransko dopolnilo, ki temelji na eteričnem olju v alkoholni raztopini, sestavljenem iz izbranih rastlinskih izvlečkov. To dopolnilo je zasnovano za podporo zdravju dihalnih poti in urinarnemu sistemu ter predstavlja odlično izbiro za tiste, ki želijo ohranjati optimalno delovanje teh telesnih sistemov.

Receptura tega dopolnila je posebej zasnovana z namenom zagotavljanja podpore dihalnim potem in urinarnemu aparatu. Sestavljeno je iz rastlinskih derivatov, kot so bor, cajeput, meta in baldrijan, ki prispevajo k zdravju dihalnih poti, imunskega sistema ter delujejo kot antioksidanti. Bor, cajeput, meta in baldrijan so le nekateri izmed ključnih sestavin, ki se učinkovito dopolnjujejo v tem prehranskem dopolnilu, nudijoč podporo različnim telesnim sistemom ter skrbijo za celostno zdravje.

Sestavine: etilni alkohol, eterično olje Bor (Pinus silvestris L.) brsti 8%, Cajeput (Melaleuca leucodendron L.) rastlina 6%, Meta (Mentha piperita L.) rastlina 4%, Baldrijan (Valeriana officinalis L.) korenina 2%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi:
Bor (brsti) 28,8 mg
Cajeput (rastlina) 21,6 mg
Meta (rastlina) 14,4 mg
Baldrijan (korenina) 7,2 mg

Vsebnost v 10 ml: Alkohol 80% vol, Anhidrat 8,0 ml, Hidrat 10 ml

Sestavine:
Bor (Pinus sylvestris L.)
Uporabljeni deli: iglice

Cajeput (Melaleuca cajuputi Powell)
Uporabljeni deli: listi in popki

Meta (Mentha x piperita L.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Baldrijan (Valeriana officinalis L.)
Uporabljeni deli: korenine

Doziranje: od 3-5 kapljic dva do trikrat dnevno s koščkom kruha ali medom; nikoli z vodo

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 5 kapljic na žlico medu trikrat na dan. Posvetujte se z dietologom za čas jemanja.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.
Ne zaužijte izdelka direktno.

Vzhodni pristopi kot so Ayurveda, tradicionalna kitajska medicina (TKM), Unani, tibetanska medicina, itd. so popolnoma legitimni in zelo dobro služijo kot alternativa aktualnemu mehanističnemu sistemu, ki ga vzpostavlja alopatska medicina. Toda postavlja se vprašanje, ali nimamo mi na zahodu nekaj svojega? Spomnimo se takoj naše bogate zeliščarske tradicije, v kateri lahko najdemo koščke neke stare civilizacije. Ali nimamo ničesar, kar bi lahko postavili ob bok azijskim filozofskim sistemom? Naša zahodna tradicija ima bogato zgodovino, ki jo je Paracelsus poimenoval Spagirija.

Več o spagiriji