Medicinska goba
POLYPORUS

35,90 

Polyporus je prehransko dopolnilo v obliki hidroglicerolne alkoholne raztopine, ki vsebuje močno medicinsko gobo Polyporus. Primeren je za vse, ki iščejo naravno podporo za krepitev obrambnega sistema telesa.

Več o medicinskih gobah si lahko preberete tukaj.

Kategorija:

Opis

Hidroglicerolna alkoholna raztopina

Prehransko dopolnilo na osnovi: Razvejani luknjičar (Polyporus umbellatus (Pers.) Fr.)

Polyporus podpira naravni obrambni mehanizem organizma.

Polyporus je prehransko dopolnilo, ki prinaša vznemirljivo inovacijo v obliki hidroglicerolne alkoholne raztopine, v kateri je vsebovana izjemna medicinska goba Polyporus. Ta prehranski dodatek je zasnovan za tiste, ki želijo okrepiti svoj obrambni sistem na naraven način ter iščejo podporo za bolj uravnoteženo delovanje telesa.

Zgodovina uporabe gobe Polyporus sega več kot 2500 let nazaj, pri čemer je tradicionalna kitajska medicina že več kot tisočletje prepoznavala njen učinek. Goba je bila znanstveno preučevana zaradi domnevnega vpliva na jetra, sečila ter kot naravni diuretik. Čeprav so raziskave o delovanju te gobe še vedno v teku, je priporočljivo prehransko dopolnilo z gobo Polyporus za tiste, ki želijo vplivati na imunski in limfni sistem ter izkoristiti morebitne antioksidativne lastnosti triterpenov, ki jih vsebuje.

Sestavine: etilni alkohol, voda, stabilizator: glicerin, POLYPORUS (Polyporus umbellatus (Pers.) Fr.) trosnjak 20%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi 30 kapljic: Polyporus (trosnjak) 147,2 mg,

Vsebnost v 20 ml: Alkohol 38% vol, Anhidrid 7,6 ml, Hidrat 20 ml

Glavne sestavine: polisaharidi, steroidi (cca. 20 vrst), antrakinoni, nukleozidi; vitamini: biotin (vitamin B8), ergosterol (provitamin D2); maščobne kisline. Minerali: kalij, kalcij, železo. Aminokisline: serin, glicin; triterpeni in ostali sekundarni metaboliti.

Kontraindikacije: hipersenzibilnost.

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

10 kapljic v nekaj vode trikrat na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.

Gobe so varuhi našega okolja. Nevidne, nekje pod zemljo skrbijo za dinamično ravnovesje med prstjo in preostalim okoljem. Vemo, da so rastline povezane z gobami preko mikorize, ki so kot nekakšna ovojnica na koncih koreninic. Ta pomaga rastlini predelati hranljive snovi, rastlina nudi zavetje in sladkorje gobi, goba proizvede za rastlino koristne hormone, če opazimo gobo pod drevesom, je to znak dobrega odnosa med rastlino in gobo. Gobe predstavljajo ¼ zemeljske biomase.

Več o medicinskih gobah