Kvintesenca
SEMI CALDI

35,90 

Semi Caldi je premijsko prehransko dopolnilo z dovršeno mešanico sestavin, združenih z alkoholom, namenjeno podpori prebavnega sistema. V obliki kapljic predstavlja optimalno rešitev za tiste, ki se soočajo s prebavnimi težavami.

Več o spagiriji si lahko preberete tukaj.

Availability: 3 na zalogi Kategorija:

Opis

Eterično olje v alkoholu

Prehransko dopolnilo na osnovi rastlin in derivatov

Fiziološki učinek: prehransko dopolnilo z janežem, komarčkom, azijsko kumino, kumino in koriandrom koristno za prebavo. Poleg tega so azijska kumina, komarček in kumina koristni proti črevesnim plinom.

Semi Caldi je napredno prehransko dopolnilo z izpopolnjeno formulo, ki združuje edinstveno mešanico sestavin z alkoholno osnovo, posebej zasnovano za izboljšanje prebavnega sistema. Ta inovativna formulacija v obliki kapljic predstavlja celovito rešitev za ljudi, ki se spopadajo z različnimi težavami v prebavnem traktu.

Receptura Semi Caldi dopolnila temelji na skrbno izbranih rastlinskih izvlečkih, ki v kombinaciji z etilnim alkoholom ustvarjajo sinergijski učinek. Sestavine, kot so janež, komarček, azijska kumina, kumina in koriander, znane po svojem pozitivnem vplivu na prebavo, delujejo tudi kot naravne obrambne mehanizme za izboljšanje prebavnega udobja in celotnega gastroenteričnega sistema.

Zaradi visoke koncentracije rastlinskih sestavin in njihovega skupnega učinka, Semi Caldi dopolnilo učinkovito cilja na izboljšanje prebavnega zdravja ter lahko celovito vpliva na delovanje celotnega prebavnega sistema.

Sestavine: etilni alkohol, eterično olje Janež (Illicium verum L.) semena 10%, Komarček (Foeniculum vulgare Mill.) semena 3%, Azijska kumina (Carum carvi L.) semena 3%, Kumina (Cuminum cyminum L.) semena 2%, Koriander (Coriandrum sativum L.) semena 2%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi:
Janež (seme) 36,0 mg
Komarček (semena) 10,8 mg
Azijska kumina (semena) 10,8 mg
Kumina (semena) 7,2 mg
Koriander (semena) 7,2 mg

Vsebnost v 10 ml: Alkohol 80% vol, Anhidrat 8,0 ml, Hidrat 10 ml

Sestavine:
zvezdasti janež (Illicium verum Hook f.)
azijska kumina (Carum carvi L.)
koriander (Coriandrum sativum L.)
kumina (Cuminum cyminum L.)
komarček (Foeniculum vulgare Miller)

Uporabljeni deli: semena in sadeži

Doziranje: od 3-5 kapljic dva do trikrat dnevno s koščkom kruha ali medom; nikoli z vodo

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 5 kapljic na žlico medu trikrat na dan. Posvetujte se z dietologom za čas jemanja.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Shraniti dobro zaprto v hladnem prostoru stran od svetlobe.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.
Ne zaužijte izdelka direktno.

Vzhodni pristopi kot so Ayurveda, tradicionalna kitajska medicina (TKM), Unani, tibetanska medicina, itd. so popolnoma legitimni in zelo dobro služijo kot alternativa aktualnemu mehanističnemu sistemu, ki ga vzpostavlja alopatska medicina. Toda postavlja se vprašanje, ali nimamo mi na zahodu nekaj svojega? Spomnimo se takoj naše bogate zeliščarske tradicije, v kateri lahko najdemo koščke neke stare civilizacije. Ali nimamo ničesar, kar bi lahko postavili ob bok azijskim filozofskim sistemom? Naša zahodna tradicija ima bogato zgodovino, ki jo je Paracelsus poimenoval Spagirija.

Več o spagiriji