Kvintesenca TIMO COMP.1, 10ml

35,90 

Timo Comp. 1 je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz eteričnih olj v alkoholni osnovi, ki ponuja podporo imunskemu sistemu. Združuje moč rastlinskih izvlečkov, kot so timijan, cajeput, origano in klinčki, ki pozitivno vplivajo na dihalne poti ter delujejo kot antioksidanti, zagotavljajoč balzamične učinke za boljše zdravje dihal. Namenjeno je tistim, ki iščejo naravne rešitve za krepitev imunskega sistema ter izboljšanje zdravja dihal.

Več o spagiriji si lahko preberete tukaj.

Availability: 2 na zalogi Kategorija:

Opis

Prehransko dopolnilo na osnovi rastlin in derivatov v alkoholu.

Fiziološki učinek: dopolnilo z rastlinami, ki so znane po svojem balzamičnem in zaščitnem učinku na dihala

Timo Comp. 1 je napredno prehransko dopolnilo, ki vsebuje eterična olja v alkoholni raztopini, zasnovano s poudarkom na rastlinskih izvlečkih. Namenjen je podpori imunskemu sistemu ter pomoči posameznikom s težavami v imunskem delovanju.

Edinstvena formula Timo Comp. 1 temelji na sinergiji rastlinskih derivatov, kot so timijan, cajeput, origano in klinčki. Ta kombinacija eteričnih olj se izkaže kot učinkovita podpora dihalnemu sistemu in izboljša bronhialno sluz. Poleg tega pa nudi balzamične učinke, ki dodatno izboljšajo zdravje dihal.

Raznoliki sestavni deli, kot je timijan, zavzamejo ključno vlogo pri zdravju zgornjih dihalnih poti, medtem ko cajeput deluje kot antioksidant in pripomore k naravni odpornosti telesa. Origano ima pozitiven vpliv na imunski sistem, medtem ko klinčki podpirajo dihalno zdravje ter delujejo kot antioksidant. Timo Comp. 1 ponuja celovito rešitev za posameznike, ki si želijo naravne podpore pri izboljšanju imunskega sistema ter zdravja dihal.

Sestavine: etilni alkohol, eterično olje Timijan (Thymus vulgaris L.) rastlina 7%, Cajeput (Melaleuca leucodendron L.) rastlina 5%, Origano (Origanum vulgaris L.) rastlina 4%, Klinčki (Eugenia caryophillata Thu.) brsti 4%

Vsebnost rastlinskih delov v priporočeni dnevni dozi:
Timijan (rastlina) 25,2 mg
Cajeput (rastlina) 18,0 mg
Origano (rastlina) 14, 4 mg
Klinčki (brsti) 14,4 mg

Vsebnost v 10 ml: Alkohol 80% vol, Anhidrat 8,0 ml, Hidrat 10 ml

Sestavine:

Timijan (Thimus vulgaris L.)
Uporabljeni deli: cvetni vršički

Cajeput (Melaleuca cajuputi Powell)
Uporabljeni deli: listi in popki

Klinčki (Syzygium aromaticum (L.) Merr. Et L.M. Perry)
Uporabljeni deli: brsti

Origano (Origanum vulgare L.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Šetraj (Satureja montana L.)
Uporabljeni deli: zračni deli

Doziranje: od 3-5 kapljic dva do trikrat dnevno s koščkom kruha ali medom; nikoli z vodo

 

Izdeluje in polni:
ALKAEST s.r.l.
Zeliščni laboratorij spagirične tradicije
Via Vespucci 187
55049 Viareggio LU, Italija
Tel/fax: 058452104

Distributer za Slovenijo:
Tjaša Korelc s.p.
Famlje 1, 6217 Vremski Britof
Slovenija

Priporoča se 5 kapljic na žlico medu trikrat na dan. Posvetujte se z dietologom za čas jemanja.

Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdravi način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom do 3. let. Rok uporabe na embalaži.
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek.
Ne zaužijte izdelka direktno.

Vzhodni pristopi kot so Ayurveda, tradicionalna kitajska medicina (TKM), Unani, tibetanska medicina, itd. so popolnoma legitimni in zelo dobro služijo kot alternativa aktualnemu mehanističnemu sistemu, ki ga vzpostavlja alopatska medicina. Toda postavlja se vprašanje, ali nimamo mi na zahodu nekaj svojega? Spomnimo se takoj naše bogate zeliščarske tradicije, v kateri lahko najdemo koščke neke stare civilizacije. Ali nimamo ničesar, kar bi lahko postavili ob bok azijskim filozofskim sistemom? Naša zahodna tradicija ima bogato zgodovino, ki jo je Paracelsus poimenoval Spagirija.

Več o spagiriji