KAKOVOST JE KLJUČNEGA POMENA

Kakovost izdelka se prične na polju. Zato naši strokovnjaki skrbno izbirajo lokalne pridelovalce konoplje, preverjajo in analizirajo sestavo tal, določajo pravilne vrste semena, skrbijo za podporo pridelovalcem in na tak način bdijo nad celotno pridelavo od semena do uporabnika. Strokovnosti in profesionalnosti pri pridelavi konoplje namenja podjetje Cannabis Pharma posebno skrb. Naravni procesi in trajnostni razvoj so v naši pridelavi bistvenega pomena. Za izdelavo CBDex® izdelkov ne uporabljamo umetnih arom ali barvil, temveč le naravne aktivne snovi, saj le tako lahko zagotovimo, da boste z uporabo CBDex® izdelkov lahko dosegli največji možni učinek in dobro počutje. Zadovoljni pa ne boste samo vi kot potrošniki vrhunskih, naravnih in unikatnih izdelkov iz CBD-ja, ki dokazano blagodejno vpliva na zdravje in počutje, zadovoljni bomo (smo) tudi mi, ki si prizadevamo zagotoviti največjo možno kakovost izdelkov in s tem skrbimo za vaše dobro počutje. To je naš poklon naravi, tradiciji in naš prispevek k ohranitvi zelenega in človeku prijaznega planeta, na katerem živimo.

O NAŠI KAKOVOSTI NA KRATKO

CBD pripravki blagovne znamke CBDex® so prehranski dodatek vrhunske kakovosti s certifikatom čistosti, vsebnosti, mikrobiološke neoporečnosti in so popolnoma varni za uporabo. Konopljini pripravki CBDex® so med najkvalitetnejšimi v Sloveniji. Proizvodnja poteka v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi HACCP in GMP. Pripravki CBDex® so popolnoma naravni, brez dodanega sintetičnega ali izoliranega CBD.

Izvleček konoplje Cannabis Sativa L je pridobljen z visoko kakovostno alkoholno ekstrakcijo in vsebuje širok spekter fitokanabinoidov, terpenov in flavonoidov. S pomočjo posebnih postopkov smo odstranili težje prebavljive voske in psihoaktiven kanabinoid THC.

CBDex® pripravki so brez GSO, brez glutena, primerni za vegane, brez alergenov po (EU) 1169/2011, Anneks II, brez obsevanja, brez pesticidov in herbicidov.

CERTIFIKATI

Če želite vpogled v analizne certifikate, se obrnite na ekipo BioMons info@biomons.com