SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine na spletni strani www.biomons.com, so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varstvu potrošnika in varstva osebnih podatkov.

Prodajo v spletni trgovini www.biomons.com vrši podjetje:

Biomons 1 d.o.o. , Sredma 91, 2354 Bresternica.

Davčna številka: SI 41324706.

Email: info@biomons.com

TRR: TRR SI56 1010 0004 4715 249

Prosimo, da pozorno preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo v trenutku, ko vstopite v našo spletno trgovino. Vsaka transakcija, opravljena preko naše spletne trgovine, šteje, da ste seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje preko spletne trgovine ali dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali vseh izdelkov. Za določen ali nedoločen čas lahko tudi omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za nedelovanje trgovine zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki lahko začasno ali za daljši čas motijo uporabo.

Načini plačila in dostava

1. Prodaja in plačila
Pri spletne nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Potrošnik plača blago po predračunu z nakazilom na naš TRR SI56 1010 0004 4715 249. Ko dobite potrditev naročila na vaš email, izvršite nakazilo na TRR podjetja. Po prejemu nakazila bo možen prevzem artiklov ali pa se bodo poslali na vaš naslov, odvisno od vaše predhodne izbire. Račun je priložen pošiljki.
 • Potrošnik plača s plačilnimi karticami VISA, MAESTRO ali MASTERCARD (trenutno še ne omogočamo plačila s karticami). Pri tem načinu plačila, bo potrošnik preusmerjen na spletno stran ponudnika plačilnih sredstev. Na spletni strani ponudnika plačilnih storitev bo potrošnik vnesel podatke s plačilne kartice. Podatki o potrošnikovi plačilni kartici so iz varnostnih razlogov vidni le ponudniku plačilnih storitev kot obdelovalcu kartic, zato se celoten postopek zaračunavanja izvede na spletni strani ponudnika plačilnih storitev.
 • Potrošnik plača naročeno blago po povzetju in za to prejme račun.  Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino ali preko QR-kode. Upoštevajte, da dostavna služba Pošte Slovenije za tovrstno storitev zaračuna provizijo. Provizijo plačate poštarju posebej, stošek ni vključen v vrednost paketa.

2. Dostava
Naročila sprejemamo preko spletne trgovine. Naročen izdelek bo dostavljen z navadno pošto. Vsa naročila do 14:00 ure so v naslednjih največ 3 dneh poslana na želen naslov in so pri končnem kupcu v roku treh do petih dneh.

Za naročila nad vrednostjo 49.90 € je dostava brezplačna, pri naročilih pod 49.90 €, zaračunavamo osnovno stopnjo poštnine 4,20 €.

Pri plačilu po povzetju pošta ob dostavi dodatno zaračuna vplačnino, in sicer:

Pri naročilu prehranskih dodatkov se plača samo odkupnina naročila. Dodatni strošek v znesku 1,00 € se plača v primeru plačevanja prehranskih dodatkov z bančno kartico, če ima poštar POS terminal.

Pri naročilu zdravil, je paketu dodan UPN obrazec, za katerega Pošta Slovenije obračunava provizijo. Tega zneska vam žal ne moremo prikazati v računu in se v celoti plača Pošti. Hvala za razumevanje!

Strošek plačila UPN, t.j. provizija, ki jo zaračunava Pošta Slovenije:

 • do vrednosti 98,00 EUR: 1,05 EUR
 • nad 98 EUR do 501 EUR: 1,07% vrednosti
 • nad 501 EUR: 5,36 EUR

Če bo naročilo oddano do 14.00 ure v delovnih dneh od ponedeljka do petka, bo izdelek izdobavljen z navadno pošto najkasneje v roku 3-5 delovnih dni od oddaje naročila.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca po telefonu ali elektronski pošti.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

3. Nakup in vračilo blaga

Postopek nakupa

Naročilo izdelka/izdelkov

 1. Kupec izbere želeni izdelek in klikne na gumb »dodaj v košarico«. Ko je izdelek dodan v košarico, je v njej tudi viden.
 2. Če izbrani izdelek kupcu ne ustreza, ga iz košarice lahko odstrani s klikom na gumb »odstrani«.
 3. Če želi kupec z nakupom nadaljevati (kupiti želi še druge izdelke), klikne na »Nadaljujte z nakupovanjem«.
 4. Ko kupec izbere vse želene izdelke, klikne na gumb “Naprej na blagajno”.
 5. V primer, da imate vrednostni kupon, ga vpišite v okence “Vnovči kupon”.
 6. Ko kupec potrdi naročilo (klik na gumb »Potrdite naročilo«), sprememba naročila prek spletne strani več ni možna.

Naročilo v obdelavi

 • Po oddaji naročila kupec prejme e-obvestilo, da je njegovo naročilo sprejeto in v obdelavi.
 • Za kakršnekoli spremembe ali vprašanja v zvezi z naročilom smo vam na voljo na telefonski številki 040 614 617 vsak delovnik med 8. in 15.30 uro.

Pošiljanje izdelka: ponudnik v dogovorjenem roku in na dogovorjen način kupcu odpošlje blago. 
Kupec (na dogovorjen način) blago prevzame.

4. Napake, zamenjave, vrnitev izdelkov

Potrošnik v tem poglavju je tisti kupec (fizična oseba), ki pridobiva ali uporablja izdelke za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. V ostalih poglavjih sta z izrazom »kupec« upoštevana kupec in potrošnik.

Zaradi svoje narave večina izdelkov, naročenih preko spletne trgovine www.biomons.com, ni primernih za vračilo skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov. To določilo se ne uporablja v primerih napake ali dostave napačnih izdelkov.

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik vrne dostavljene izdelke, ponudnik pa jih bo brezplačno nadomestil z ustreznimi. Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprti embalaži z vso priloženo dokumentacijo.

Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v osmih dneh od datuma prejema izdelka. Če napake z običajnim pregledom pri prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec obvestiti o njej podjetje Biomons 1 d.o.o. v osmih dneh od dneva, ko je napako opazil, sicer izgubi to pravico. Podjetje Biomons 1 d.o.o. ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen.

Potrošnik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in podjetju Biomons 1 d.o.o. omogočiti, da stvar pregleda.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico od le-tega v dveh letih od oddaje obvestila o napaki zahtevati, da:

 • odpravi napako na izdelku ali
 • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali
 • vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik oz. kupec tudi pravico, da od ponudnika zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih izdelkov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka.

Vračila denarja so odvisna od načina plačila:

 • če je bilo naročilo plačano s plačilno kartico, vam sredstva vrnemo na kartico.
 • če je naročilo plačano na kakršen drug način (plačilo po povzetju, preko spletne banke, po predračunu), bomo sredstva izplačali izključno na transakcijski račun, s katerega je bilo izvedeno plačilo.

5. Varnost

Lastnik (zbiratelj podatkov) je:
 Biomons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica

Biomons 1 d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za Biomons 1 d.o.o. in spletno trgovino www.biomons.com. Z uporabo spletne strani soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Uporaba osebnih podatkov

Biomons 1 d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti nudenje zahtevanih storitev in pravilno delovanje spletne strani. Biomons 1 d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • pošiljanju informativnih gradiv
 • obveščanja strank o novostih in ponudbah na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi Biomons 1 d.o.o.

Privolitev

Z nakupom na spletni strani se strinjate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Za nakupovanje v spletni trgovini mora uporabnik navesti podatke za naročilo.

Podatki za naročilo

 • Ime(*)
 • Priimek(*)
 • E-mail(*)
 • Naslov(*)
 • Mesto(*)
 • Poštna številka(*)
 • Država(*)
 • Telefon
 • Način plačila(*)

Podatki za dostavo

Polja so enaka kot pri podatkih za plačilo. Podatke za dostavo lahko vnesete različne, lahko pa označite, da želite uporabiti enake podatke kot pri podatkih za plačilo.

Biomons.1 d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni trgovini. Spletna trgovina te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

6.  Splošni pogoji za NAGRADNE IGRE

Splošna pravila o sodelovanju v nagradnih igrah podjetja Biomons 1, storitve in trgovina d.o.o.

Pravila veljajo za spletna družbena omrežja Facebook in Instagram

1.     Splošna pravila

Organizator nagradne igre je Biomons 1, storitve in trgovina d.o.o. , Sredma 91, 2354 Bresternica (v nadaljevanju Biomons 1).

Kadar kot so-organizator nagradne igre sodeluje tudi poslovni partner organizatorja, ta zagotovi nagrade in izvede nagradno žrebanje, organizator pa izvede nagradno igro na svojih spletnih straneh in/ali socialnih omrežjih, kakor določeno v besedilu razpisa posamezne nagradne igre.

2.     Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradnih igrah lahko sodelujejo polnoletne osebe, osebe mlajše od 18 let pa morajo za sodelovanje v nagradni igri pridobiti pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

K nagradni igri lahko pristopijo uporabniki spletne strani in/ali socialnih omrežij podjetja Biomons 1, razen če besedilo razpisane nagradne igre ne predvideva drugače.  Prijava in uporaba spletne strani je brezplačna. V primeru, ko nagradna igra poteka preko spletnih družabnih omrežij (Facebook, Instagram, Tik-Tok,…) lahko v nagradni igri sodelujejo vse osebe, ki so v okviru spletnega družabnega omrežja pridružene posameznemu profilu, na katerem poteka nagradna igra oziroma vse osebe, ki so na tem profilu kliknile gumb »Všeč mi je.« oziroma »Like.«, razen če besedilo razpisane nagradne igre ne predvideva drugače.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom izdelkov v spletni trgovini www.biomons.si / www.biomons.com .

Udeleženci nagradne igre sami krijejo vse stroške sodelovanja v nagradni igri.

Med stroške sodelovanja se med drugim uvrščajo:

 • strošek dostopa do interneta;
 • strošek prenosa podatkov z interneta.

Vsak posameznik lahko k posamezni nagradni igri pristopi le enkrat.

3.     Potek nagradne igre

Podrobna predstavitev in potek posamezne nagradne igre je na voljo na spletni strani in/ali socialnih omrežjih podjetja Biomons 1.

Datum začetka in zaključka posamezne nagradne igre je objavljen na spletni strani in/ali socialnih omrežjih, kjer nagradna igra tudi poteka.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da udeleženec sprejema te splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri in pogoje, ki so objavljeni na spletni strani in/ali socialnih omrežjih podjetja Biomons 1.

Udeleženec izgubi pravico do nagrade, če organizator ugotovi, da:

 • udeleženec ni izpolnjeval pogojev sodelovanja;
 • je udeleženec kršil pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri;
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji ali posebnimi pogoji objavljenimi na spletni strani in/ali socialnih omrežjih podjetja Biomons 1 ali jih ni izpolnil pravočasno;
 • v primeru prijav: če je prijava na kakršenkoli način neustrezna.

4.     Nagrade

Posamezni udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno izmed nagrad. Če je udeleženec izžreban dvakrat ali večkrat, prejme tisto nagrado, za katero je bil izžreban najprej.

Vrsta in opis nagrad sta predstavljena v besedilu razpisa nagradne igre na spletni strani in/ali na socialnih omrežjih podjetja Biomons 1, kjer nagradna igra tudi poteka.

Nagrade niso zamenljive za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretje osebe.

5.     Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo na dan določen v opisu nagradne igre na spletni strani in/ali na socialnih omrežjih podjetja Biomons 1, najkasneje pa v 14-ih dneh po zaključku nagradne igre na sedežu organizatorja (Sredma 91, 2354 Bresternica) ali so-organizatorja.

6.     Obveščanje nagrajencev

Nagrajena oseba bo obvestilo o nagradi prejela preko zasebnega sporočila na svoj profil socialnega omrežja, kjer nagradna igra poteka ali na svoj elektronski naslov, ki ga je posredovala ob začetku nagradne igre na spletni strani.

S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na profilih socialnih omrežij podjetja Biomons 1,  in ob tem tudi označi (»tag«). V primeru, ko nagradna igra poteka le na spletni strani, udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na tisti spletni strani, kjer nagradna igra tudi poteka.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani in/ali socialnih omrežjih podjetja Biomons 1, najkasneje v treh dneh po žrebanju nagrad. V primeru, da žrebanje izvede so-organizator, bo seznam objavljen najkasneje v desetih dneh od dneva žrebanja.

Rezultati nagradne igre so dokončni. Pritožba nanje ni mogoča.

7.     Prevzem nagrad  

Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator oziroma administrator spletne strani in/ali socialnih omrežij podjetja Biomons 1.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko. Nagrajenci imajo od pisnega poziva organizatorja sedem (7) dni časa, da organizatorju predložijo svoje osebne podatke.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, se nagradi odpoveduje.

8.     Končne določbe

Za prekinitev sodelovanja v nagradni igri mora podati zahtevek na elektronski naslov: info@biomons.com .

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih posamezne nagradne igre bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani in/ali socialnih omrežjih podjetja Biomons 1. Pritožbe in reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko udeleženci pošljejo na elektronski naslov: info@biomons.com

7. Sodelovanje v KVIZU

S sodelovanjem v kvizu dovolite podjetju Biomons 1 d.o.o. pošiljanje enovic, zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonodajo. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v e-mailu.

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Biomons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica (upravljavec) bo podatke, ki jih pridobi ob prijavi na kviz na spletni strani https://fidimed.si/, uporabljal za naslednje namene:

 • pošiljanje e-novic in koristnih nasvetov po e-pošti;
 • obveščanje o dogodkih;
 • izvedba nagradnih iger in tržnih raziskav;
 • statistične analize; segmentacija uporabnikov; sledenje klikom in odpiranjem e-mailov za izboljševanje in personalizacijo vsebine emailov;
 • neposredno trženje, informacijami o novostih, akcijah in ugodnostih podjetja in partnerjev podjetja;
 • uporaba telefonskih klicev (tudi na mobilne telefone), SMS sporočil in navadne pošte.

Pridobljeni podatki, ki se hranijo (trajno oziroma do preklica s strani njegovega imetnika):

 • e-poštni naslov,
 • katera sporočila je uporabnik odprl in katere povezave je v sporočilih kliknil.

8. Odgovornost

Biomons 1 d.o.o. ni odgovoren za posledice zdravljenja, ki nastanejo zaradi uporabe prehranskega dopolnila, ki ni v skladu z navodili za uporabo za naročena prehranska dopolnila in druge izdelke.

Biomons 1 d.o.o. ni odgovoren za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oz. infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna trgovina (npr. izpad delovanja medmrežja).

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

9. Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Uporabnik lahko to označi v postopku prijave.
 Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

10. Obveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, razpoložljivost na trgu, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah kakor hitro bo to mogoče in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

11. Pritožbe in spori

Biomons 1 d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Po vseh močeh se tudi trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

12. Pomoč uporabnikom

Niste našli odgovora med pogostimi vprašanji?

Za brezplačno svetovanje ali pomoč pri spletnem naročanju smo vam z veseljem na voljo vsak delavnik med 9. in 15. uro na telefonski številki 040 614 617.

Politika zasebnosti

Varnost

Lastnik (zbiratelj podatkov) je:
 Biomons 1 d.o.o.
, Sredma 91. 2354 Bresternica, M: 040 614 617

Biomons 1 d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za Biomons 1 d.o.o. in spletno ltrgovino www.biomons.com. Z uporabo spletne strani soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Uporaba osebnih podatkov

Biomons 1 d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti nudenje zahtevanih storitev in pravilno delovanje spletne strani. Pbiomons 1 d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • pošiljanju informativnih gradiv
 • obveščanja strank o novostih in ponudbah na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi Biomons 1 d.o.o.

Privolitev

Z nakupom na spletni strani se strinjate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Za nakupovanje v spletni trgovini mora uporabnik navesti podatke za naročilo.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Biomons 1 d.o.o. skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15).

Biomons 1 d.o.o. kot ponudnik blaga in storitev, ki se ukvarja s spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15), Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Več informacij

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close