Back to Knjižnica
konoplja

Konoplja in ECS: Pogovor z doc. dr. Tanjo Bagar

 

Pogovor o konoplji med doc. dr. Tanja Bagar in univ. dipl. antropologinja in svetovalka za tradicionalno zahodno medicino Tjaša Korelc

Konoplja in mi

Ker se zavedamo, da je za zdravje pomembno tudi vedeti, kaj počnemo in zavestno delovati v tej smeri, smo pripravili 45-minutni pogovor o konoplji, njenem delovanju, kako zelo pomembna je za naš čas in za ohranjanje ravnovesja in preprečevanje bolezenskih stanj. Konoplja je zelo pomembna za naše zdravje in čas je, da se tega začnemo zavedati.

Konoplja in EKS

V videu boste dobili odgovore na vprašanja: Kaj je to endokanabinoidni sistem? Koliko je kanabinoidov in ali vemo, koliko je endokanabinoidov? Kaj v bistvu počne v našem telesu ta sistem? Ali je nujen za preživetje? Kaj se zgodi, ko se porežemo, ko imamo visoko telesno temperaturo, ko imamo vnetje? Kako vemo, da naš ECS deluje dovolj dobro? Kakšni so znaki? Kaj se zgodi, če je ECS v pomanjkanju? Ali sploh je možno pomanjkanje? Kako poskrbimo za naš ECS? Kaj so osnovni gradniki? Kaj je tisto, na kar naj bo običajni uporabnik pozoren, ko se sprašuje, kaj vzeti in koliko česa? Kako je s certifikati analiz čistosti, znano vsebnostjo CBD, CBG, THC,…?

Konoplja in zdravje

Kaj pa izolati, ki jih večinoma uporabljajo v medicini? Kako je s sintetičnimi kanabinoidi? Naj bo pogovor podpora vsem, ki si želite vedeti več o konoplji in kako lahko podprete svoje zdravje kadarkoli.

Za specifične nasvete glede jemanja se lahko obrnete na Biomons, kjer nudimo kratki brezplačni posvet, za težje primere, kjer je potrebna medicinska obravnava, pa se lahko obrnete tudi na Kliniko za kanabinoide.

Nakup kanabinoidov: CBD izdelki

Več informacij: O raku in raziskavah.

 

Preberite še:

Hormonsko neravnovesje, živčki in glavoboli

 

Deli prispevek

Back to Knjižnica