I9 steklenice omogočajo spreminjanje strukture vode v najčistejšo obliko, ki ji daje okus in učinek svežega gorskega izvira. Obogatite svoj dan z informirano vodo, ki jo ponuja Srce i9. Odkrijte moč žive vode v vašem telesu. Živa voda iz i9 ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline. Preizkusite zdaj!

Kaj je informirana voda?

To je voda, ki je kodirana z več tisoč skrbno izbranimi kombinacijami informacij (pozitivnih vibracij), kot so prane, mantre, glasba, misli, molitve, svetloba, števila, barve itd. Vse te informacije so soodvisne in delujejo v harmoniji.

Kako je lahko informirana voda boljša od navadne?

Sodobni postopki obdelave vode, sistemi distribucije in onesnaženje povzročajo destrukturirano (mrtvo) vodo, ki je izgubila svojo naravno vitalnost, sposobnost samoočiščenja in antibakterijsko delovanje. Destrukturirane molekule vode se zbirajo v večjih skupkih, zato živi organizmi takšno vodo težje absorbirajo. To posledično prisili organizem, da porablja svoje zaloge energije, zato da lahko velike skupke vodnih molekul preoblikuje v obliko, ki je primerna za absorpcijo in delovanje vseh telesnih funkcij. Postopek informiranja pomaga vračati strukturo vode v svoje naravno (živo) stanje.

Kako informirana voda vpliva na telo?

Zaradi stresa, slabe prehrane in onesnaženja (to je le nekaj izmed vseh dejavnikov) postane voda v naših telesih destrukturirana (izgubi svojo vitalnost, sposobnost samoočiščenja in antibakterijsko delovanje). To pomeni, da mora imunski sistem te poškodbe odpraviti, s čimer porablja zaloge energije. Zato smo pogosto utrujeni in podvrženi boleznim. Postopek informiranja pomaga obnoviti strukturo vode in jo vrniti v njeno naravno (živo) stanje. Pitje informirane vode pomaga našemu telesu obnoviti zaloge energije, zato se počutimo okrepljeni in napolnjeni z energijo.

Kakšno vodo lahko nalijem v stekleničko?
V stekleničko lahko nalijete navadno vodo iz pipe ali ustekleničeno vodo, oziroma druge pitne napitke

Lahko v stekleničko nalijem tudi druge pijače in kakšen vpliv bo imela steklenička nanje?
Da, v stekleničko lahko nalijete tudi druge pijače. Če v stekleničko nalijete drugo pijačo, to pomeni, da bo steklenička pozitivno vplivala na to pijačo in voda v pijači bo postala informirana. Pijače z veliko alkohola in/ali priljubljene pijače, kot so gazirani sokovi, kava, čaj itd. bodo v steklenički morda spremenili okus.

Kako dolgo mora biti pijača v steklenički, da postane informirana
Postopek informiranja se izvede nemudoma, natančni testi pa so pokazali manjši napredek v kakovosti vode še nadaljnje tri ure.

Kako dolgo bo informirana steklenička i9 vplivala na kakovost vode?
Informirana steklenička i9 ima doživljenjsko garancijo pod pogojem, da se steklenička ali informirana nalepka ne poškodujeta.

Bo informirana steklenička izboljšala moje fizične in umske zmogljivosti?
Informirana (strukturirana) voda pomaga telesu, da ponovno vzpostavi ravnovesje z naravo, in tako lahko tudi vpliva na vaše fizične in umske zmogljivosti.

Kako dolgo lahko voda stoji v steklenički i9 preden postane nepitna?
Za nobeno vodo ni dobro, če stoji predolgo, zato priporočamo da vodo redno menjujete. Pred ponovno uporabo stekleničko splahnite s tekočo vodo.

Če pustim stekleničko i9 odprto, bo to vplivalo na kakovost vode?
Ne. Stekleničko lahko pustite odprto ali jo zaprete z zamaškom. Zamašek lahko vodo v steklenički zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Ob nalivanju vode v stekleničko i9 včasih ob stenah stekleničke opazim mehurčke. Zakaj?
To je povsem normalen pojav, če je v vodi kisik. Nalivanje vode v stekleničko lahko poveča raven kisika v vodi, zato se ob njenih stenah pojavijo mehurčki. Kot pri vseh mehurčkih, se tudi tukaj zrak dviga na vodno površino, kjer mehurčki izginejo. Če pustite stekleničko odprto, bodo mehurčki izginili hitreje.

Ob nalivanju vode v stekleničko i9 je voda včasih motna. Zakaj?
Motna voda je ponavadi posledica večjega pritiska v ceveh, lahko pa nastane tudi zaradi majhnih mehurčkov kisika v vodi. To je povsem normalen pojav in voda se navadno zbistri po nekaj trenutkih.

Kaj se zgodi z vodo, če jo nalijem v navaden kozarec ali steklenico?
Ko je enkrat voda informirana, bo ohranila svojo naravno molekularno strukturo. Natančni testi so pokazali manjši napredek v kakovosti vode, ki se nahaja v steklenički i9, še nadaljnje tri ure. Če informirano vodo prelijete v aluminijasto ali plastično steklenico, bo hitreje izgubljala svojo naravno strukturo.

Tehnologija
Kaj je Poznik TP (Tehnologija Poznik)?
Poznik TP (Tehnologija Poznik) je kombinacija številnih znanstvenih postopkov, ki vplivajo na skupine združenih molekul v različnih snoveh (voda, steklo, plastika, kovina itd.) s pomočjo informacije oz. kode.

Kaj je informirana nalepka?
Informirana nalepka je samolepilna oznaka, ki v sebi nosi na tisoče kombinacij pazljivo kodiranih informacij.

Obstajajo znanstveni dokazi, da informirani izdelki i91422 resnično delujejo?
Izdelki i91422 in postopki informiranja so prešli številna testiranja s strani mednarodnih znanstvenikov, ki so za testiranja uporabljali verodostojne metode testiranja in dokazali, da naš koncept deluje. Tehnologija, na kateri so osnovani informirani izdelki i91422®, temelji na raziskavah, ki trajajo že 30 let, in je mednarodno priznana in nagrajena. Za več informacij glejte zavihek Informirana tehnologija (TP) i9.

Navodila za uporabo
Kako naj uporabljam stekleničko i9?
Stekleničko i9 preprosto napolnite z vodo iz pipe ali ustekleničeno vodo. Počakajte tri minute in uživajte v naravni restrukturirani vodi.

Kako naj čistim stekleničko i9?
Notranjost
Za čim boljše delovanje informirane stekleničke i9 čistite njeno notranjost z razredčenim belim (alkoholnim) kisom, ki ga lahko kupite v vsaki trgovini s hrano. V stekleničko nalijte pribl. 0.5 dl razredčenega kisa in ga pustite delovati približno 10 minut, nato stekleničko temeljito umijte s čisto vodo.

Zunanjost
Zunanjost informirane stekleničke i9 čistite le s čisto vodo in poskrbite, da vodni curek nikoli ne pritiska na informirano nalepko. Stekleničke ne čistite z alkoholom ali z drugimi abrazivnimi sredstvi, ki bi lahko poškodovala ali odstranila nalepko.

Hrana in proteinski napitki
Če uporabljate stekleničko i9 za proteinske napitke, zmešančke ali podobne pijače, ki na steklenički pustijo več madežev, priporočamo, da stekleničko očistite s posebno krtačko, ki jo lahko kupite v naši spletni trgovini. OPOZORILO! Za čiščenje NE uporabljajte kovinskih krtačk, saj lahko s tem poškodujete površino stekleničke in izničite garancijo.

Ko stekleničko očistite, morate očistiti tudi krtačko, še posebej, če se na njej nahajajo koščki hrane, saj lahko čez čas povzročijo razvoj bakterij.

Stekleničke i9 ne čistite v pomivalnem stroju, saj se lahko informirana nalepka in informacije v njej poškodujejo.

Kako naj čistim krtačko?
Navodila za čiščenje krtačke:
Krtačko namočite v vročo vodo z nekaj detergenta za posodo ali z alkoholnim kisom, ki je naravno čistilo in razkužilo. Krtačko namakajte vsaj 30 minut.

Odstranite koščke hrane, ki se nahajajo med ščetkami in krtačko redno izpirajte s toplo vodo, da jo temeljito očistite.
Splahnite s toplo vodo.

Vzdrževanje
Se lahko informirana nalepka na steklenički poškoduje?
Da. Informirana nalepka se lahko poškoduje zaradi močnega udarca, pritiska ali drgnjenja nalepke.

Se lahko informirana nalepka i91422 nadomesti?
Nadomestilo informirane nalepke je možno le za registrirane uporabnike i91422, ki naj svoje pisne prošnje naslovijo na službo za stranke na naslovu info@biomons.com. Obvezno je dokazilo nakupa.

Ali poškodovana steklenička oz. informirana nalepka izniči mojo garancijo?
Da. Zlomljena ali težje poškodovana steklenička izniči garancijo izdelka. Odstranjena, obarvana ali poškodovana informirana nalepka ali številske kode na njej izničijo garancijo izdelka. Poškodovana nalepka ne vpliva več na kakovost vode.