i9 Chakra

49,90 

Po načelih kromoterapije je človeško telo sestavljeno iz različnih barv in odsotnost le-teh spodbuja nastanek bolezni. Človek velja za zdravega, dokler so vse barve iz barvne lestvice v harmoniji. Deli telesa, ki so vidni, imajo različne barve in enako velja za notranje organe. Možgani, oči, pljuča, srce, jetra, prebavila, ledvice, kosti in kri imajo različne barve.

Kategorija:

Opis

Volumen: 650 ml
Višina. 26cm
Premer (max): 8.5 cm
Premer sredina: 6 cm
Teža – prazna: 0.52 kg
Teža – polna: 1.17 kg

Pogosto zastavljena pitanja

Cena ustekleničene vode lahko stane tudi 10–20 €/teden/osebo. Če imate s seboj vedno informirano stekleničko i9, boste privarčevali in si zagotovili preprost in neposreden dostop do kakovostne vode, kamorkoli greste.

Naše telo potrebuje »živo« vodo, ker samo v svojem naravnem stanju voda učinkovito vstopa v celične stene in s seboj dovaja potrebna hranila. Če naše telo ne prejema naravne energijske vode, črpa lastne zaloge energije, da se obnovi, s tem pa porablja dragoceno energijo, ki bi sicer bila namenjena samozdravljenju, homeostazi in vzdrževanju ravnotežja med notranjim in zunanjim okoljem. Posledično je naš imunski sistem opustošen in bolj dovzeten za morebitne bolezni.

  • Izboljša energijsko stanje vode
  • Poveča biopolje
  • Zmanjšuje stres
  • Nudi barvno terapijo
  • Kakovostno steklo