Knjiga VNETNI PROCES: Prijatelj ali sovražnik

49,90 

EDINSTVENA knjiga s kombinacijo strokovnih informacij o vnetnih procesih v telesu, nasveti o prehrani, z recepti za protivnetne obroke in 3-mesečnim vadbenim programom.

Ob prejetju knjige dobite tudi DOSTOP do VIDEO VSEBIN, ki vsebujejo predstavitve vaj in dodatne opise vadbenega programa.

Kljub osredotočenosti na vnetne procese v povezavi s srčno-žilnim sistemom so informacije relevantne tudi za marsikatero drugo področje zdravstvenih težav, ki jim je osnova vnetni proces.

Avtorica knjige: Urška Bukovnik

Druga soavtorja: Tadej Polajžer, Timotei Malnarič.

Kategorija:

Opis

Nasveti za vitalno srce in ožilje

Knjiga na 86 straneh nudi strokovne informacije o vnetnih procesih v telesu, ki delujejo varovalno, in o tistih procesih, ki vodijo v bolezen, če (ko) grejo v napačno smer. Kljub osredotočenosti na vnetne procese v povezavi s srčno-žilnim sistemom so informacije koristne tudi za marsikatero drugo področje zdravstvenih težav, ki jim je osnova vnetni proces. Teoretično vsebino dopolnjujejo nasveti za kontrolo vnetij s prehrano, prehranskimi dopolnili in telesno vadbo. Dodan pa je tudi virtualni del knjige, v katerme so posnetki vaj, za 3-mesečni vadbeni program, usmerjen v nižanje vnetnih procesov v telesu. Knjiga s svojo edinstveno zasnovo zagotovo luži kot vodilo na poti do zdravega, lepega in zmogljivega telesa ter dobrega počutja.

 

Avtorica knjige: Urška Bukovnik

Druga soavtorja: Tadej Polajžer, Timotei Malnarič.