-15%

Regulatpro Metabolic 350 ml

Original price was: 45,90 €.Current price is: 39,00 €.

Regulatpro® Metabolic je prehransko dopolnilo za podporo presnovnih procesov. Popolna izravnava za stresen sodoben vsakdan. Vsebuje koncentrirano moč bio koncentrata Regulatpro® Bio z dodatkom magnezija, elementov v sledeh in vitaminov B, C in D.

Kategorija:

Opis

Regulatpro® Metabolic je prehransko dopolnilo za podporo presnovnih procesov. Popolna izravnava za stresen sodoben vsakdan. Vsebuje koncentrirano moč bio koncentrata Regulatpro® Bio z dodatkom magnezija, elementov v sledeh in vitaminov B, C in D.

Nova moč za delovanje srca in ožilja z zadostno dozo vitaminov za dobro počutje.

Delovanje

  • podpira normalen nivo krvnega sladkorja,
  • krepi zdravo presnovo energije,
  • podpira normalno delovanje srca in krvnega obtoka,
  • zmanjšuje utrujenost in izčrpanost,
  • regulira nivo holesterola in lipidov,
  • pomaga pri zniževanju telesne teže.

Za vse, ki

  • imajo previsoko težo,
  • morajo paziti na srce.
  • trpijo za napadi lakote,
  • morajo skrbeti za nivo sladkorja v krvi.

Priporočilo za doziranje

Kdaj: zjutraj in zvečer

Koliko: 10 ml Regulatpro® Metabolic (1/2 merilnega lončka) razredčenega z 200 ml vode*

Kako: prvi požirek nekaj trenutkov zadržite v ustih in razžvrkljajte preden pogoltnete

Namesto z vodo lahko Regulatpro® Metabolic zaužijete tudi razredčen s sokovi, ki so bogati s polifenoli, kot npr. naravni borovničev ali brusnični sok.

 

koncentrat Regulatpro®Bio 84,5g (iz: voda; limone*; datlji*; fige*; orehi*; soja*; kokos*; čebula*; glicerin*; zelena*; sojini kalčki*; artičoke*; grah*; proso*; kurkuma*); koncentrat pomarančnega soka*; magnezijev citrat 3,3%; izvleček bio acerole 17,5% (Vit.C) 1,14%; naravna aroma; naravni izvleček vanilije*, cinkov klorid 0,1%; manganov sulfat 0,03%; kalcijev D-pantotenat 0,03%; nicotinamid 0,02%; holekalciferol0,015% piridoksin hidroklorid 0,002%; riboflavin 0,002%; tiamin hidroklorid 0,002%; pteroil monoglutaminska kislina 0,0015%; krom triklorid 0,001%; cianokobalamin 0,000004%. (*iz ekološke pridelave, kontrolira DE-Öko-006)

Kaskadna fermentacija
Princip kaskadne fermentacije je fragmentirati in transformirati vse sestavine s pozitivnim učinkom na zdravje v visoko koncentritane bio razpoložljive delce.

Originalna Kaskadna fermentacija: simbol zagotavlja testiran in patentiran proizvodni proces.

Koraki kaskadne fermentacije

Prvi korak: Sveže surovine se razrežejo na drobne koščke in vstavijo v fermentator. Mešanici svežih surovin se dodajo laktobacili, ki proizvajajo desnosučno mlečno kislino L(+). Prične se prva faza fermentacije.

Drugi korak: Po približno treh tednih se naredi prva delna filtracija in se doda druga družina laktobacilov. Naslednje faze sledijo po enakem principu. Po tem postopku prihajamo do vedno bolj finih delcev.

Tretji korak: Vse fermentirane frakcije se združijo in gredo v še zadnji fermentacijski proces in filtracijo. Sestavine so zdaj zdrobljene v najmanjše delčke, bio-razpoložljivo obliko in pričnejo z delovanjem takoj po zaužitju.

Patentiran postopek zagotavlja proces BREZ dodanih konzervansov, sintetičnih dodatkov, sladkorja ali alkohola. Regulatpro® Bio pride na trg vedno svež, direktno iz proizvodnje.

Kakovost
Naš proizvodni obrat deluje po smernicah GMP in izpolnjuje vse zahteve kakovostnih smernic, kot so HACCP in DIN ISO. Vse uporabljene surovine so naravnega izvora, ekološko pridelane in veganske. Celotna proizvodnja izdelkov linije Regulatpro® se izvaja v podjetju Dr. Niedermaier Pharma; od skrbne izbire surovin na trgu, do fermentacije in končnega polnjenja. Le tako lahko vršimo skrben nadzor nad celotnim proizvodnim procesom in s tem nenehno zagotavljamo stalno vrhunsko kakovost končnih izdelkov.