Medicinska goba Kordiceps, 30 ml

35,90 

Dnevni odmerek naravne vzdržljivosti

Tradicionalno je uporabljana v kitajski medicini zaradi svojih potencialnih koristi za zdravje, kot so izboljšanje imunskega sistema in povečanje energije. Kordiceps je znan tudi po svojih adaptogenih lastnostih, ki naj bi pomagale telesu pri prilagajanju na stres. V zadnjem času je postal priljubljen prehranski dodatek in je dodatno preučevan zaradi svojega potenciala za podporo številnim zdravstvenim vidikom.

Kategorija:

Opis

Kordiceps – Goba vzdržljivosti

Goba Cordyceps militaris ima dolgo zgodovino uporabe v tibetanski in kitajski medicini, ki tej gobi pripisujeta številne izjemne lastnosti. Odlična je pri želji po izboljšanju športnih rezultatov, regulaciji stresa, ima regenerativne sposobnosti in pomaga pri ščitenju organov in funkcij bistvenih za preživetje.

Široko je uporabljena tudi v vrhunskem športu, saj domnevno izboljša fizične in psihične sposobnosti.

Cordyceps militaris je goba, ki parazitira na gosenicah različnih metuljev. Nadzemni deli gob Cordyceps militaris, ki jih uporabljamo v našem tekočem ekstraktu, so posebej gojeni na skrbno izbranem naravnem substratu, ki zagotavlja ne le zdrav pridelek, ampak tudi izdelek z veliko nižjo vsebnostjo težkih kovin, kot Cordyceps nabran v naravi.

Ko izberete Foodsporen, izberete kakovost, ki presega pričakovanja. Pri izdelavi naših izdelkov uporabljamo izključno nadzemne dele gobe Cordyceps militaris, brez dodatkov polnil ali micelija na žitu. Preizkusite naš tekoči ekstrakt Kordiceps, ki se ponaša z impresivnim razmerjem koncentracije 8:1. Naša zavezanost k čistosti zagotavlja, da nudimo visoko kvalitetne produkte. Pridobljeni so iz najustreznejših delov teh izjemnih gob, ki s seboj nosijo stoletja modrosti in briljantnost narave.

Obogaten tekoči izvleček Kordicepsa:

  • Za aktiviranje naravne energije v telesu
  • Prispeva k višanju ravni mentalne energije

Število odmerkov:

30 ml: 60 odmerkov za 30 dni

Informacie o izdelku:

V 10 kapljicah: Cordyceps militaris 500 mg

Uporaba:

10 kapljic ali pol pipete v malo vode, dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. Ne uživajte s sladkimi pijačami ali zdravili.

Primerno za:

Vegane in vegetarijance.

Ni primer za:

Nosečnice, v času dojenja ali v primeru alergije na katero od sestavin. V primeru zdravstvenih posebnosti ali dvomov se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Trojni izvleček FOODSPOREN® Kordiceps

Je bil razvit tako, da se z uživanjem v telo hitro in učinkovito absorbira ter s tem zagotavlja celostno dnevno podporo z zdravilnimi hranili gob Cordyceps militaris.

Sestavine:

Kordiceps ( Cordyceps militaris), Voda, Alkohol ( 20% Vol.)

 

Proizvajalec:

FOODSPOREN

Helfheuvel 11, 5222AV ‘s-Hertogenbosch

Nizozemska

 

Ekskluzivni distributer:

BioMons 1 d.o.o.

Sredma 91, 2354 Bresternica

Slovenija