Medicinska goba Čaga, 30 ml

35,90 

Dnevni odmerek naravne imunosti

Čaga, znana tudi kot “kraljica gozda”, je tradicionalno zmleta v prah ali pripravljena kot zeliščni čaj. Ima pomembno mesto v mnogih kulturah med domorodnimi Američani, Rusi in Sibirijci. Zaradi svoje bogate raznolikosti predstavlja močan vir hranil. V njej se pojavljajo tudi sledovi vitaminov B-skupine, mnogi minerali in antioksidanti. Ima eno najvišjih antioksidativnih moči med živili, trikrat večjo od jagod acai.

Kategorija:

Opis

Čaga – Kraljica gozda

Uporaba Čage ima bogato zgodovino. Ime je pridobila med svojim tisočletnim odnosom z ljudmi, imenujejo jo tudi “kraljica gozda“. Na območjih, kot so Sibirija, Kitajska in Skandinavija, ima Čaga skoraj božanski status. V Ameriki se imenuje “kraljica zelišč. Ni goba, kot jo morda poznate, torej z betom in klobukom. Čaga je tako imenovani sklerocij – utrjena masa micelija, ki je zelo trd. Da lahko iz nje pridobimo vse zdravilne snovi, uporabljamo visokotehnološki postopek trojne ekstrakcije. Del tega postopka je tehnika ekstrakcije s pomočjo ultrazvočne frekvence. Kot rezultat so v izvlečkih Foodsporen prisotni vsi vitalni deli iz Čage. Tekoči ekstrakt Čaga je standardiziran na najmanj 30% polisaharidov, kar zagotavlja vnos močnega ekstrakta gob z vsakim odmerkom.

Sodobni naturopati posegajo po Čagi, ker verjamejo, da spodbuja proizvodnjo posebnih beljakovin, ki so znane po tem, da povečujejo število belih krvničk v telesu. Te celice igrajo pomembno vlogo v našem imunskem sistemu.

Steklenička v kateri se tekoči izvleček nahaja je izdelana iz visokokakovostnega MIRON® vijoličnega stekla in jo je mogoče tudi ponovno uporabiti. MIRON® steklo ščiti izdelek pred škodljivim UV sevanjem, tako da hranila v tekočini ostanejo optimalno zaščitena in se rok uporabnosti bistveno podaljša. Steklenička je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Obogaten tekoči izvleček Čage:

  • Pomaga pri normalnem delovanju imunskega sistema
  • Prispeva k zdravemu deljenju celic
  • Pomemben je za tvorbo rdečih krvnih celic

Število odmerkov:

30 ml: 60 odmerkov za 30 dni

Uporaba:

10 kapljic ali pol pipete v malo vode, dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. Ne uživajte s sladkimi pijačami ali zdravili.

Primerno za:

Vegane in vegetarijance.

Ni primerno za:

Nosečnice, v času dojenja ali v primeru alergije na katero od sestavin. V primeru zdravstvenih posebnosti ali dvomov se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Tekoči ekstrakt FOODSPOREN® Čage

Je bil razvit tako, da se z uživanjem v telo hitro in učinkovito absorbira ter s tem zagotavlja celostno dnevno podporo z zdravilnimi hranili gob Inonotus obliquus.

Sestavine:

Čaga (Inonotus obliquus), Voda, Alkohol (20% vol.)

 

Proizvajalec:

FOODSPOREN

Helfheuvel 11, 5222AV ‘s-Hertogenbosch

Nizozemska

 

Ekskluzivni distributer:

BioMons 1 d.o.o.

Sredma 91, 2354 Bresternica

Slovenija