Medicinska goba Ganoderma, 30 ml

35,90 

Vaš dnevni odmerek naravne dolgoživosti

Si želite okrepiti svoj imunski sistem? Podprite se z ”gobo nesmrtnosti”, saj deluje na celoten organizem kot to znajo le malokatere snovi. Goba Ganoderma raste na skorji listavcev v vročih in vlažnih podnebjih v Aziji.

Kategorija:

Opis

Ganoderma – Goba nesmrtnosti

Ganoderma že več kot dva tisoč let velja za dragocenost v tradicionalni kitajski medicini, poznamo jo tudi pod imenom “goba nesmrtnosti”. Ta izjemna goba s svojimi pomlajevalnimi sposobnostmi predstavlja sinonim za srečo, zdravje in dobro počutje. S svojo revitalizacijsko močjo je Ganoderma zaklad iz preteklosti, ki ponovno poživlja našo dolgoživost in nam pomaga olajšati simptome stresa kot posledico sodobnega življenja.

Ekstrakt gob Ganoderma pridobivamo iz nadzemnih delov gobe. Ker njeni ekstrakti vsebujejo vsaj 30% polisaharidov, lahko govorimo o njeni visoki učinkovitosti in moči. Njene lastnosti so mnogovrstne zaradi neverjetne bogatosti z bioaktivnimi molekulami. Predstavlja dragocenega zaveznika v preventivi, kot dodatna podpora je koristna  tudi pri alergijah in vnetjih.

Obogaten tekoči izvleček Ganoderme:

  • Za boljšo odpornost
  • Za podporo imunskemu sistemu
  • Za aktiviranje naravne energije v telesu
  • Pomaga pri tvorbi rdečih krvnih celic
  • Vzdržuje normalno raven homocisteina

Število odmerkov:

30 ml: 60 odmerkov za 30 dni

Informacije o izdelku:

V 10 kapljicah: Ganoderma 500 mg

Uporaba:

Polovico pipete oz. 10 kapljic v malo vode, dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. Ne uživajte s sladkimi pijačami ali zdravili.

Primerno za:

Vegane in vegetarijance.

Ni primer za:

Nosečnice, v času dojenja in v primeru alergije na katero od sestavin. V primeru zdravstvenih posebnosti ali dvomov se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Tinktura FOODSPOREN® Ganoderma

je bila razvita tako, da se z uživanjem v telo hitro in učinkovito absorbira ter s tem zagotavlja celostno dnevno podporo z zdravilnimi hranili gobe Ganoderma lucidum.

Sestavine:

Ganoderma (Ganoderma lucidum), Voda, Alkohol( 20%Vol).

Proizvajalec:

FOODSPOREN

Helfheuvel 11, 5222AV ‘s-Hertogenbosch

Nizozemska

Ekskluzivni distributer:

BioMons 1 d.o.o.

Sredma 91, 2354 Bresternica

Slovenija