Mešanica medicinskih gob Moč 5, 30 ml

35,90 

Dnevni odmerek naravne moči

Vrhunski prehranski dodatek iz gob MOČ 5 uteleša edinstveno združitev petih najmočnejših gob iz sveta gliv, ki so skrbno združene, da telo močno podprejo in mu dajo nov zagon. Združene so v eno visoko aktivno tekočino; intelektualni dvig Resastega bradovca, podpora imunskemu sistemu Čage, revitalizacijska moč Ganoderme, uravnotežena moč Pisane ploskocevke in energetski zagon Kordicepsa.

Kategorija:

Opis

Moč 5 – Vse moči združene v eno

Vrhunski prehranski dodatek iz gob MOČ 5 uteleša edinstveno združitev petih najmočnejših gob iz sveta gliv, ki so skrbno združene, da telo močno podprejo in mu dajo nov zagon. Kompleks gob MOČ 5  je popolna rešitev za tiste, ki želijo izkoristiti kombinirane lastnosti  najmočnejših gob, intelektualni dvig Resastega bradovca, podpora imunskemu sistemu Čage, revitalizacijska moč Ganoderme, uravnotežena moč Pisane ploskocevke in energetski zagon Kordicepsa.

To, kar izpostavi naše ekstrakte gob MOČ 5, je njihova impresivna 30-odstotna vsebnost polisaharidov, ki zagotavlja vnos močnega ekstrakta gob z vsakim odmerkom. Pri Foodsporen se ponašamo z našo zavezanostjo kakovosti. Uporabljamo izključno nadzemne dele gob v vseh naših izdelkih, brez dodanih polnil ali micelija na žitu.

Steklenička v kateri se tekoči izvleček nahaja je izdelana iz visokokakovostnega MIRON® vijoličnega stekla in jo je mogoče tudi ponovno uporabiti. MIRON® steklo ščiti izdelek pred škodljivim UV sevanjem, tako da hranila v tekočini ostanejo optimalno zaščitena in se rok uporabnosti bistveno podaljša. Steklenička je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Število odmerkov:

30 ml: 60 odmerkov za 30 dni

Uporaba:

10 kapljic ali polovico pipete v malo vode,  dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. Ne uživajte s sladkimi pijačami ali zdravili.

Primerno za:

Vegane in vegetarijance.

Ni primero za:

Nosečnice, v času dojenja ali v primeru alergije na katero od sestavin. V primeru zdravstvenih posebnosti ali dvomov se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Tekoči izvleček Power 5 FOODSPOREN®

Je bil razvit tako, da se z uživanjem v telo hitro in učinkovito absorbira ter s tem zagotavlja celostno dnevno podporo z zdravilnimi hranili gob Ganoderme (Ganoderma lucidum), Resastega bradovca (Hericium erinaceus), Pisane ploskocevke (Coriolus versicolor), Kordicepsa (Cordyceps militaris) in Čage (Inonotus obliquus).

Sestavine:

Resasti bradovec (Hericium erinaceus), Pisana ploskocevka (Coriolus versicolor), Kordiceps (Cordyceps militaris), Ganoderma (Ganoderma lucidum), Čaga (Inonotus obliquus), voda, alkohol (20% vol.).

 

Proizvajalec:

FOODSPOREN

Helfheuvel 11, 5222AV ‘s-Hertogenbosch

Nizozemska

 

Ekskluzivni distributer:

BioMons 1 d.o.o.

Sredma 91, 2354 Bresternica

Slovenija