-20%

OSNOVNA PODPORA za ŽIVČNI SISTEM

59,05 

Živčnost je pogosta spremljevalka našega vsakdana in težko se izognemo vsemu stresu, ki nam ga ponuja današnji svet. Vse pogosteje pa imamo tudi težja živčna obolenja, za katera pravijo, da ni rešitve, da morda lahko delno ustavimo proces degeneracije, a stanje se ne bo izboljšalo. Pa je res tako? Poznamo veliko ljudi, ki so se svojih tegob lotili bolj naravno in nekateri celo razrešili svoje težave. Ja, možno je. Res je, da so bili vztrajni in so celostno gledali na težavo. Pripravili smo kombinacije, ki so se izkazale za izredno učinkovite pri živčnem sistemu.

OSNOVNA PODPORA ZA ŽIVČNI SISTEM – 2 izdelka:

NEURO podpora za REGENERACIJO ŽIVČNEGA SISTEMA in SPLOŠNO krepitev zdravja ter mirno prenašanje situacije.

HERICIUM za podporo ŽIVČNEMU SISTEMU.

 

Nudimo možnost KRATKEGA BREZPLAČNEGA POSVETA za individualno zdravstveno stanje, ko ne veste, kaj je za vas najboljša izbira na: svetovanje@biomons.com ali pokličite 051 355 024 (Tjaša Korelc).

 

Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za izdelke, ki so že v akciji.

Poleg te glavne podpore ne pozabite, kaj je še pomembno za zdravo živčevje:

  • Omega 3 maščobne kisline, ki jih dobimo preko surove ali hladno stiskane maščobe (surovo mleko, maslo, skuta, jajca, oljčno, laneno, konopljino olje, kokosova maščoba, avokado, oreščki, ribje olje …)- oreščke čez noč namakamo
  • kalij in kalcij (banana, špinača, rdeča pesa, surovi mlečni izdelki)
  • magnezij (kakav, surovi mlečni izdelki, mandlji, rjavi riž)
  • B vitamini (meso, mlečni izdelki, morska hrana, banane, čičerika, leča, fižol, gobe…), K vitamin (brokoli, temno zelena zelenjava)
  • fermentirana hrana (ta vpliva na mikrobiom in spodbuja proizvodnjo GABA aminokisline, ki pomirjujoče vpliva na živčevje)
  • zelišča in antioksidanti (sivka, kamilica, baldrijan, borovnice, česen, zeleni čaj, rožmarin, gobe, ingver, kurkuma)
  • gibanje in sproščanje

PRIPOROČA: TJAŠA KORELC , svetovalka za kanabinoide in spagirično tradicionalno zahodno medicino .

NUDIMO možnost kratkega brezplačnega posveta za individualno zdravstveno stanje, ko ne veste, kaj je za vas najboljša izbira na : svetovanje@biomons.com ali 051 355 024 (Tjaša Korelc)