-15%

Regulatpro Bio 350 ml

Original price was: 45,90 €.Current price is: 39,00 €.

Regulatpro® Bio je kaskadno fermentiran bio koncentrat, proizveden iz ekološkega sadja, zelenjave, oreščkov in začimb. Edinstven encimski napitek vsebuje vitalne dipeptide, tripeptide, oligopeptide, polifenole, flavonoide (fitokemikalije) in desnosučno mlečno kislino L(+). V patentiranem procesu kaskadne fermentacije se aktivne substance iz prvovrstnih naravnih virov razdrobijo v drobne delce, ki zagotavljajo visoko absorpcijo v obliki koncentriranega napitka Regulatpro® Bio.

Availability: 4 na zalogi Kategorija:

Opis

Regulatpro® Bio

Organizem vse funkcije v telesu regulira preko encimov in za to porabi ogromno energije (ATP). Regulatpro® Bio izredno poveča in pospeši proces nastajanja ATP v celicah in stimulira encimski sistem.
S tem se poveča vaša vitalnost, vzdržljivost, učinkovitost in posledično izboljša kakovost življenja. Tekoči bio koncentrat je narejen iz 15 vrst različnega sadja, zelenjave, oreškov in začimb.
Regulatpro® Bio je vaš naravni dodatek življenjske energije, ki obenem krepi tudi imunski sistem.

Učinkovanje

 • poveča energijo v vseh celicah (ATP)
 • popravlja in ščiti celice
 • regulira bazično-kislinsko razmerje
 • podpira zdravje črevesne flore
 • aktivira naravno samozdravljenje telesa
 • antioksidant
 • protivnetno delovanje

Zelo primeren za kurativno in stalno uporabo

 • za podporo organizmu pri številnih zdravstvenih težavah,
 • za vse, ki trpijo ponavljajoče infekcije,
 • ob pomanjkanju energije in zmanjšani učinkovitosti,
 • za nosečnice in doječe matere,
 • za vse, ki so pod nenehnim stresom,
 • za vse z motnjami v prebavi.

Priporočilo za doziranje

Kdaj: zjutraj in zvečer
Koliko: 10 ml Regulatpro® Bio (1/2 merilnega lončka) razredčenega z 200 ml vode*
Kako: prvi požirek nekaj trenutkov zadržite v ustih in razžvrkljajte preden pogoltnete
Namesto z vodo lahko Regulatpro® Bio zaužijete tudi razredčen s sokovi, ki so bogati s polifenoli, kot npr. naravni borovničev ali brusnični sok.

Brez:
sladkorja, konzervansov, alergenov, histamina, umetnih barvil, alkohola, glutena

 

voda; limone*; datlji*; fige*; orehi*; soja*; kokos*; čebula*; glicerin*; zelena*; sojini kalčki*; artičoke*; izvleček acerole (17,5% Vitamin C)* 0,7%, grah*; proso*; začimbna mešanica*; kurkuma*; žafran*. (*iz ekološke pridelave, kontrolira DE-Öko-006)

Kaskadna fermentacija
Princip kaskadne fermentacije je fragmentirati in transformirati vse sestavine s pozitivnim učinkom na zdravje v visoko koncentritane bio razpoložljive delce.

Originalna Kaskadna fermentacija: simbol zagotavlja testiran in patentiran proizvodni proces.

Koraki kaskadne fermentacije

Prvi korak: Sveže surovine se razrežejo na drobne koščke in vstavijo v fermentator. Mešanici svežih surovin se dodajo laktobacili, ki proizvajajo desnosučno mlečno kislino L(+). Prične se prva faza fermentacije.

Drugi korak: Po približno treh tednih se naredi prva delna filtracija in se doda druga družina laktobacilov. Naslednje faze sledijo po enakem principu. Po tem postopku prihajamo do vedno bolj finih delcev.

Tretji korak: Vse fermentirane frakcije se združijo in gredo v še zadnji fermentacijski proces in filtracijo. Sestavine so zdaj zdrobljene v najmanjše delčke, bio-razpoložljivo obliko in pričnejo z delovanjem takoj po zaužitju.

Patentiran postopek zagotavlja proces BREZ dodanih konzervansov, sintetičnih dodatkov, sladkorja ali alkohola. Regulatpro® Bio pride na trg vedno svež, direktno iz proizvodnje.

Kakovost
Naš proizvodni obrat deluje po smernicah GMP in izpolnjuje vse zahteve kakovostnih smernic, kot so HACCP in DIN ISO. Vse uporabljene surovine so naravnega izvora, ekološko pridelane in veganske. Celotna proizvodnja izdelkov linije Regulatpro® se izvaja v podjetju Dr. Niedermaier Pharma; od skrbne izbire surovin na trgu, do fermentacije in končnega polnjenja. Le tako lahko vršimo skrben nadzor nad celotnim proizvodnim procesom in s tem nenehno zagotavljamo stalno vrhunsko kakovost končnih izdelkov.