-15%

Regulatpro Arthro 350 ml

39,00 

REGULATPRO® ARTHRO – Ostanete naravno gibljivi

Regulatpro® Arthro je izjemno kakovostno, inovativno tekoče prehransko dopolnilo, ki naravno podpira sklepe, kosti, vezivno tkivo in ovojnice.

Kategorija:

Opis

Regulatpro® Arthro je zakladnica, napolnjena z naslednjimi dragocenimi sestavinami: glukozamin, hialuronska kislina, kolagenski hidrolizat, dimetilsulfon (metilsulfonilmetan: MSM), glukuronolakton, vitamini, elementi v sledovih in vitalne učinkovine.

Motnje v gibanju imajo različne vzroke: to lahko nastane kot posledica nestabilnega okostja, težav s sklepi, vezmi in mišicami (ki premikajo sklepe), kot tudi težave z vezivnim tkivom, ki je spet okoli mišic. K temu pripomorejo še deformacija sklepov, poškodbe sklepov, preobremenitve, prekomerna telesna teža, starostno pogojena obraba in pomanjkanje gibanja.

Da bi zagotovili nemoteno delovanje vseh omenjenih anatomskih struktur, morajo biti te nenehno oskrbovane z mikrohranili in telesu lastnimi sestavnami.

Skozi celovito podporo vsega gibalnega aparata je možno ostati agilen in dobro gibljiv vse do visoke starosti. K temu pripomore Regulatpro® Arthro.

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočljivo je, da se v prvih 5. tednih dnevno uživa 40 ml Regulatpro® Arthro; 20 ml pred zajtrkom in 20 ml pred večerjo. Za tem se lahko uživanje zniža na 20 ml Regulatpro® Arthro dnevno (vzdrževalna količina).

Ob vsakem zaužitju popijte kozarec negazirane vode. Pri želodčnih / črevesnih težavah se lahko Regulatpro® Arthro zaužije tudi med obroki ali se razredči v kozarcu vode. Prosimo, da pred uporabo steklenico dobro pretresete!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Ne uporabljajte kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano kot tudi ne za zdrav življenjski slog. Hranite izven dosega majhnih otrok.

REGULATESSENZ® (kaskadno fermentiran koncentrat iz: vode, limon, fig, datljev, orehov, soje, čebule, kokosa, zelene, kalčkov fižola mungo, artičok, graha, prosa), voda, koncentrat slive, kolagen 12,5%, koncentrat hruške, glukozamin hidroklorid (iz rakcev) 1,5%, L-askorbinska kislina 0,8%, dimetilsulfon 0,75%, glukuronolakton 0,5%, hialuronska kislina 0,15%, cinkov klorid 0,05%, holekalciferol 0,015%, bakrov sulfat 0,0025%, natrijev selenat 0,0003%.

Kaskadna fermentacija
Princip kaskadne fermentacije je fragmentirati in transformirati vse sestavine s pozitivnim učinkom na zdravje v visoko koncentritane bio razpoložljive delce.

Originalna Kaskadna fermentacija: simbol zagotavlja testiran in patentiran proizvodni proces.

Koraki kaskadne fermentacije

Prvi korak: Sveže surovine se razrežejo na drobne koščke in vstavijo v fermentator. Mešanici svežih surovin se dodajo laktobacili, ki proizvajajo desnosučno mlečno kislino L(+). Prične se prva faza fermentacije.

Drugi korak: Po približno treh tednih se naredi prva delna filtracija in se doda druga družina laktobacilov. Naslednje faze sledijo po enakem principu. Po tem postopku prihajamo do vedno bolj finih delcev.

Tretji korak: Vse fermentirane frakcije se združijo in gredo v še zadnji fermentacijski proces in filtracijo. Sestavine so zdaj zdrobljene v najmanjše delčke, bio-razpoložljivo obliko in pričnejo z delovanjem takoj po zaužitju.

Patentiran postopek zagotavlja proces BREZ dodanih konzervansov, sintetičnih dodatkov, sladkorja ali alkohola. Regulatpro® Bio pride na trg vedno svež, direktno iz proizvodnje.

Kakovost
Naš proizvodni obrat deluje po smernicah GMP in izpolnjuje vse zahteve kakovostnih smernic, kot so HACCP in DIN ISO. Vse uporabljene surovine so naravnega izvora, ekološko pridelane in veganske. Celotna proizvodnja izdelkov linije Regulatpro® se izvaja v podjetju Dr. Niedermaier Pharma; od skrbne izbire surovin na trgu, do fermentacije in končnega polnjenja. Le tako lahko vršimo skrben nadzor nad celotnim proizvodnim procesom in s tem nenehno zagotavljamo stalno vrhunsko kakovost končnih izdelkov.